Ota tästä haltuun meidän 5 vinkkiä TYHY-päiviin! 

Oletko kuullut TYHY-päivistä, tottakai olet kuullut! Ne ovat lyhenne sanoista ”työhyvinvointi”, ja ne ovat tärkeä osa monien yritysten toimintaa. Ne tarjoavat loistavan tilaisuuden unohtaa hetkeksi toimistohässäkät ja keskittyä siihen, mikä oikeasti merkitsee: työntekijöiden hyvinvointi. Mutta miten teet näistä päivistä todella mahtavia? Tässäpä viisi vinkkiä, jotka koemme tärkeiksi: 

Kuuntele porukkaa: Ensimmäinen ja tärkein juttu, kuuntele niitä tyyppejä, jotka päivääsi osallistuvat. Pistä pystyyn rento brainstorm, kysy heiltä suoraan, mikä heitä kiinnostaa ja millaisia juttuja he haluaisivat päivään sisällyttää. Näin varmistat, että päivä on kaikille mieleinen, ei siis kauhistuneita katseita, kun päivä koittaa! 

Valitse oikea paikka: Haluatteko järjestää päivän lähellä, vai kenties hieman kauempana? Onko tarkoituksena vain yhden, vai kenties useamman päivän seikkailu? Me Peerâlla tarjoamme jokaiseen lähtöön tiloja, oletko kenties vailla tilaa yhden päivän kokoontumiseen, vai mitä keksisitte isossa KeloVillassa, jossa majoittuu jopa yli 20 hengen kesken! Alla muutama kuva meidän kohteesta Tietotunturi KeloVillalta! 

Seikkailua ja säpinää: Suunnittele päivään jotain rentoa, mutta myös vähän aktiivisempaa menoa. Voitte vaikka yhdessä testailla jotain uutta lajia tai järjestää pienen kisailun, muista kuitenkin, että jokainen on valmistautunut, vältytään jälleen kauhistuneilta ilmeiltä! 

Syö ja juo: Ruoka ja juoma – aina varma hitti! Tarjonnassa voi olla herkkuja, jotka ovat terveellisiä, mutta tottakai klassikkoherkut ovat monen mieleen, miten olisi rrrapeat ranskalaiset, tai makea jälkkäri! Myös mahdollinen teema kannattaa ottaa huomioon ruokailua miettiessä, mutta ruokailuun kannattaa varata aikaa. 

Tärkein juttu: yhteisöllisyys: TYHY-päivä on ennen kaikkea yhteinen juttu. Luo rento ja kannustava ilmapiiri, jossa kaikki voivat oikeasti nauttia olostaan. Tehkää juttuja yhdessä ja muistakaa nauraa – sehän se vasta tärkeää onkin.

Näillä muutamilla vinkeillä pääset varmasti alkuun! Kaikista tärkeintä on tunnelma, sillä se vallitsee jokaisessa kohtaamisessa, luokaa siis rento ja jokaiselle mieluinen ilmapiiri! Hyviä tyhy-päiviä jokaiselle!