Majoituksen yhteystiedot

+358 (0)10 230 5800
info@peurasuvanto.fi
Ivalontie 5086, 99600 Sodankylä
Finland

Kahvilan yhteystiedot

+358 (0)41 313 3921
peurasuvantocafe@gmail.com
Ivalontie 5086, 99600 Sodankylä
Finland

Aukioloajat

Majoitus varattavissa: ma-to 06-21:00, pe-la 08-21:00
su 08-12:00 & 16:00-21:00
Jos tulet majoittumaan aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoitahan meille siitä ajoissa, kiitos. Puh. 010 230 5800

Kahvila-ravintola on auki 10-16 joka päivä, tiistait suljettu

Tervetuloa!

Muina aikoina päivystämme puhelimitse!


Sinua Peurasuvannon kahvilassa palvellen:

Elina & James

Peurasuvannon kahvilaa pyörittää tänä kesänä suomalais-skottilainen pariskunta Elina ja James. Molempien tausta on matkailun parista, Elinalla eräoppaana Kuusamossa ja Jamesilla eri kohteissa niin lapissa kuin eri puolilla Eurooppaakiin. Elinan haaveena on aina ollut asua pohjoisessa ja James ihastui Pyhä-Luoston alueeseen työskennellessään siellä useita talvia. 


Intohimoinen suhde asiakaspalveluun, rakkaus luontoon ja kiinnostus kohtaamisiin uusien ihmisten kanssa johdatteli meidät Peurasuvantoon jossa aloitamme nyt uusina yrittäjinä. Odotamme innolla tapaamisia asiakkaiden kanssa kahvilassa ja kesää Sodankylässä!


Me palvelemme Sinua Peurasuvannon majoitusasioissa:

Joona, vaastanottovirkailija / tarjoilija

Rollon kasvatti Joona saapui meille ensin Raahen kautta päätyen lopulta Sodankylään. Edelleen Joonan saattaa tarpeen mukaan tavata myös muissa Peerâ kohteissa ja hänet ristittiin aluksi meidän kiertäväksi komeetaksi.

Nokkela ja nopea, vauhdikas ja huumoria silmäkulmassa, siinäpä tämän alan hyviä ominaisuuksia kaveri täynnä. Taustalla kokemus ja ammattitaito useiden Lapin hotellien vastaanotoista kerättynä. Ei tule päivä pitkäksi kun ideointia ja intoa piisaa asiakkaiden ja henksun virkistykseen 24/7.

Meillä on työkaverina mies, joka puhuu eikä murise! Vapaalla emme löydä häntä mistään, herra häviää kuin tuhka tuuleen – silti hänellä on aina repullinen kokemuksia töihin palatessaan. Haasteena siis lukijalle: bongaa Joona!

Kristiina ”Krisse”, kokki

Kautta Santahaminan ja Jääkäriprikaatin marssi jämäkästi tämä määrätietoinen ja vahvaakin vahvempi keittiö- ja salipuolen rautainen ammattilainen riveihimme ja lunasti luottamuksen ensimmäisillä selkeillä fraaseilla ja suuntaa antavilla liikkeillä.

Krissen keittiöstä lähtee takuulla ja varmasti ja laatua ja makua. Ei ole sellaista päivää mistä ei selvetä, se vain tehdään ja piste. Kaveria ei jätetä, vaan se vedetään mukaan. Ja kaikkeen. Ja niin, että toinen ei edes muista mitä tapahtui. 

Tämän daamin vanavirrassa kaikkea toimintaa halutaan kehittää ja paikalleen ei jämähdetä – meiltä lähtee. Kotosalla tämän pirteän perheenäidin padoista ja rakkaudesta nauttivat virkeät ja energiset lapsoset ja näiden soosien ja luomusten äärellä on lasten isäkin kesytetty. Aika ajoin tämä riehaantunut kokki ja multitaskaaja saadaan nähdä salillakin riemastuttamassa aina janoisia elämän sankareita. Kysymyksenä kuuluu, mitä seuraavaksi?

Mikä laulaen tulee niin se Tialta menee…..korvamadoksi kollegalle.
Niinhän se on että pelkkää rautaa ranteissa ja palveluasenne pilvissä, ikuinen lataus auringon voimalla, siitä on  tehty tämä Kokkolasta singahtanut ohjus ilahduttamaan Sodankylän arkea. Matkaopas, hotelli-ja ravintola-alan ammattilainen, esihenkilö – pitkä ja monipuolinen on kokemus ja legendaarisia tarinoita matkalla mukaan kertynyt. Elämä on intohimo.
Sano sinä kieli niin katsotaan meneekö kauan että Tia puhuu sitä ja naurut ovat hersyviä ja kädet liikkuvat ilmassa.

Asioiden ja ihmisten tutkiminen ja niistä oppiminen ei taida loppua koskaan ja työkaverin ja asiakkaan riemastuttaminen pulppuavan luonnon voimalla tekee arjesta aina luxusta.Tiimityöllä on ennennäkemättömät voimat ja hyvän kierrättäminen on paras ympäristöteko mitä tässä Peerâ perheessä voidaan tehdä! Tämän voiman luomiseen ladataan akut mökkeilyn ja kirjojen parissa.
Tuleppa juttelemaan Tiian kanssa ja saatat olla kohta kanta-asiakas!

Niin kuin aamuauringon ensimmäiset säteet ulottuvat Peerân aamiaissaliin, porhaltaa SOL:n aurinkoinen Tia keltaisissaan huolehtimaan asiakkaidemme viihtyvyydestä.

Saumaton yhteistyö vastaanoton ja hotellisiivouksen välillä näyttäytyy parhaimmillaan hyvänä lopputuloksena asiakkaalle. Hersyvät naurahdukset ja iloiset tervehdykset ja katsekontakti, siitäpä osansa saa jokainen. 

Ei niin tiukkaa päivää taida tulla etteikö meidän Tia totea että no kyllä se varmaan onnistuu. Siivouslistan tekstit ja merkinnät kyllä vihjaavat että akateeminen alakin voisi olla nurkan takana. Kyllä on ilo silmälle saada asioista aina selkeät raportit ja kun asiat sovitaan niin ne myös hoidetaan. 

Ehkäpä se moinen tasapaino saadaankin ihanista mökkitunnelmista, missä akkuja lataillaan sopivin väliajoin! Kysypä Tialta?