Kun majoitus on selvillä, pitäisi tietää ruokapuolesta.

Alta löydät esittelyt paikan päällä tarjottavista ruokailupalveluista, jotta voit suunnitella vierailuasi kokonaisuutena.


Aamiainen

Päivän tärkein ateria. Mökeistä löytyy omat keittiöt, varustelu riippuen mökin tyypistä. Olisihan se kuitenkin luksusta, jos ei tarvitsisi itse huolehtia aamiaisjutuista ja voisi mennä suoraan valmiiseen pöytään.

Kahvila-ravintolassamme tarjoillaan päivittäin myös aamiaista viimeistään edellisenä iltana tehtyjen ennakkotilausten mukaan!

Lounas ja iltaruoka

Tarjoilemme kahvila-ravintolassamme päivän kotiruoka-annoksia, sekä muita pikkusuolaisia. Näistä esimerkkinä:

  • ruokaisat keitot
  • pataruoat
  • suolaiset piirakat & wrapit

Tervetuloa tutustumaan!

Kahvila-myymälä

Kahvilastamme löytyy myös valikoima peruselintarvikkeita, naposteltavia sekä juomia. Kahvilallamme on anniskeluoikeudet ja myymme virkistäviä mökkijuomia myös mukaan!

Valikoimaamme voit tutustua paikan päällä.

Tilausruokailut

Järjestämme pyydettäessä ruokailuja suuremmille seurueille asiakkaan toiveiden mukaan. Myös täysihoitopaketti (aamiainen, lounas & illallinen) onnistuu etukäteen räätälöitynä.

Ota yhteyttä ja järjestetään juuri Teidän tarpeisiinne sopivat ruokailut!

Oma keittiö & yhteinen kota

Joka mökistä löytyy keittiö, joissa varustelujen kattavuus vaihtelee valitun mökkityypin mukaan. Jos siis haluat, omien aterioiden laittaminen onnistuu Peurasuvannossa myös vallan mainiosti. Olemme kuitenkin apuna kahvilan puolella, jos innostus hyytyy.

Peurasuvannon mökkikylässä on myös asiakkaiden vapaassa käytössä oleva perinteinen kota. Täällä loihdit maittavat tarjottavat avotulella, polttopuut saa myös paikan päältä!


Soita, niin neuvomme tarvittaessa lisää!