Varaa tästä

Saapuminen
Lähtö
Aikuisia
+
Lapsia
+
Huoneita
+
Hae

Teltalla leppoisasti

Peurasuvannosta löytyy myös tilaa teltoille. Saapuessasi vieraaksi telttailemaan, voit käyttää hintaan kuuluvasti yleistä suihkua ja saunaa, huoltorakennusta, alueen tulipaikkoja, sekä käydä vaikka pulahtamassa Kitiseen. Tervetuloa!

Varusteet

  • Telttapaikka mökkikylässä
  • Yleinen suihku & sauna
  • Yleinen huoltorakennus
  • Kahvila auki päivittäin
  • Sijainti jokivarressa

Sinua voisi kiinnostaa myös

Caravan-paikka

Kurvaa caravan-parkkiin

Peurasuvannosta löytyy myös muutama asuntovaunupaikka sähköllä keskellä mökkikylää. Kurvatessasi vieraaksi asuntoautolla, voit käyttää hintaan kuuluvasti yleistä suihkua ja saunaa, huoltorakennusta, alueen tulipaikkoja, sekä käydä vaikka pulahtamassa Kitiseen. Tervetuloa!

Hinta / yö alkaen

35 €

1hh Mökki

Mökin rauhaa yksin matkustavalle.

Oletko liikkeellä yksin vai arvostatko omaa rauhaa? Mökin varusteluun kuuluu mukava sänky, varusteltu keittonurkkaus sekä oma WC. Suihkutilat ja yleinen sauna ovat käden ulottuvilla näissä mökeissä majoittuville vieraillemme. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät majoitukseen.

Hinta / yö alkaen

75 €

2hh Mökki

Mökin rauhaa kaksin matkustavalle.

Kahden hengen mökistä löytyy kaikki tarvittava: mukavat sängyt, varusteltu keittonurkkaus sekä oma WC. Suihkutilat ja yleinen sauna ovat käden ulottuvilla näissä mökeissä majoittuville vieraillemme. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät majoitukseen.

Hinta / yö alkaen

80 €

3hh Mökki

Mökin rauhaa kolmisin matkustaville.

Kolmen hengen mökistä löytyy kaikki tarvittava: mukavat sängyt, varusteltu keittonurkkaus sekä oma WC. Suihkutilat ja yleinen sauna ovat käden ulottuvilla näissä mökeissä majoittuville vieraillemme. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät majoitukseen.

Hinta / yö alkaen

85 €

3hh Mökki suihkulla

Tästä mökistä löytyy WC:n lisäksi oma suihku.

Mukavat sängyt sekä keittonurkkaus varusteineen luovat pohjan rentouttavaan lomailuun. Yleinen sauna ja sen tarjoamat löylyt sijaitsevat myös käden ulottuvilla! Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät majoitukseen.

Hinta / yö alkaen

100 €

4hh Mökki saunalla

Mökin rauhaa neljälle omalla puusaunalla.

Saunallisessa mökissä viihtyy koko seurue! Mukavat kerrossängyt sekä varusteltu keittonurkkaus luovat pohjan rentouttavaan luontolomailuun. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät majoitukseen.

Hinta / yö alkaen

120 €